Organisere din el-tavle eller så kommer du måske have brug for en elektriker døgnvagt

Minimalism, minimalist interior design, light and shadow, furniture, home decor, space
At vide, hvilke områder af dit hjem, der betjenes af hvilke afbrydere, er afgørende i tilfælde af en akut elektriker døgnvagt situation. Du ved aldrig, hvornår du muligvis skal slukke for strømmen. At mærke dit el tavle  kan spare tid og forvirring ved en akut situation, hvor du kan spare penge på elektriker døgnvagt. 
 
Hvis du åbner dit el tavle skab  og ikke kan lave hoveder eller haler af det, så tjek denne panelprimer, før du prøver at mærke noget. Tag derefter fat i en ven, og gør dig klar til at blive organiseret ved at mærke din el-tavle.
 
Har du ingen strøm sikring ok? Så  er det intet andet at gøre end at kontakte en elektriker
 

Sådan mærker du din el-tavle

 
Med hver enkelt afbryder nøjagtigt mærket, vil du hurtigt være i stand til at styre elektriciteten, der strømmer til ethvert område i dit hjem eller din virksomhed med et tryk på en kontakt.
 
Her er nogle tips fra Autoriseret Elektriker Nordsjælland til sikker el-tavle…
 
Få en person til at kontrollere lys og vippekontakter i hvert område af hjemmet eller virksomheden, mens den anden forbliver ved det elektriske panel. Dette er den mest effektive måde at håndtere processen på.
Køb nogle tomme klæbeetiketter til at sætte på hver kontakt, eller brug en etiketmaskine. Hver af disse muligheder er nemmere end at tape små strimler af papir til hver afbryder.
 
Til at begynde skal du tænde alle lysene i hjemmet eller bygningen.
Sluk derefter for hver strømafbryder i det elektriske panel (men ikke hovedafbryderen). For at gøre dette vil du typisk skubbe hver kontakt helt ud mod den ydre kant af det elektriske panel.
 
Tænd derefter én afbryder ad gangen ved at skubbe en kontakt mod midten af ​​panelet og bemærk, hvilket rums lysarmaturer, der tænder. Mærk det elektriske panel i overensstemmelse hermed.
Hvis du tænder for en kontakt, og ingen lamper lyser, kan strømafbryderen tjene til et apparat eller et andet dedikeret kredsløb. Test stikkontakter med en lille lampe eller håndholdt enhed for at se, om strømmen strømmer.
 
Store apparater som tørretumblere, vaskemaskiner, vandvarmere og ovne kræver ofte dobbeltpolede afbrydere på grund af den høje mængde strøm, de kræver. For disse apparater skal du muligvis mærke to afbrydere til én enhed.
Hvis en afbryder ikke ser ud til at virke, kan forkert ledningsføring eller en ødelagt afbryder være problemet. Kontakt din lokale elektriker, f.eks. Autoriseret døgnvagt Elektriker Glostrup, hvis dette sker.